Στην Χαλανδρίτσα και στο Βασιλικό του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα περιόδευσε το βράδυ της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού.

Ο κ. Κατσιφάρας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στις συναντήσεις τους με τους πολίτες αναφέρθηκαν στις παρεμβάσεις που υλοποίησε στην περιοχή η Περιφέρεια ενώ ειδική μνεία έγινε στο έργο αστικής ανάπλασης της Χαλανδρίτσας καθώς και στην δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας που ήδη έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς και υποστήριξης για τους πολίτες του Δήμου Ερυμάνθου.

«Αποδείξαμε στην πράξη ότι οι ανάγκες των πολιτών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, η καθημερινότητα τους, η στήριξη τους σε δύσκολες στιγμές ήσαν και είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας», ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας. Προσθέτοντας ότι η περιφερειακή αρχή, με μια δέσμη έργων, θεμελιώνει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιοχής και αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της.

«Το Οικοτουριστικό Πάρκο που δρομολογούμε στη λίμνη Αστερίου, στο Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, θα μετατρέψει ολόκληρη την περιοχή σε πόλο έλξης τουριστών και θ’ ανοίξει νέους ορίζοντες για την απασχόληση, την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας, υπενθυμίζοντας ότι βρίσκεται ήδη στην φάση της δημόσιας διαβούλευσης η ιδέα που έχει κατατεθεί για την τελική μορφή του Πάρκου.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε, ακόμα, στα έργα οδοποιίας που υλοποίησε η Περιφέρεια στην περιοχή καθώς και στο πρόγραμμα εγκατάστασης και ενίσχυσης νέων αγροτών.