Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη για το αν έχει σχέση με τον Φίλιππο Βαρβέρη, ποιος γνωστός Έλληνας της αρέσει και αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Ναταλία Γερμανού και την Ευαγγελία Αραβανη!

Η Κωνσταντίνα είπε για την προσωπική της ζωή: «Εμένα όλο αυτό, ο τρόπος ζωής και η δουλειά μου είναι επιλογή μου, για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή μου, είτε κάνουμε παρέα είτε γενικότερα… δεν είναι επιλογή τους. Οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το οτιδήποτε… Καταλαβαίνεις τι εννοώ…».

Και στη συνέχεια ανέφερε ότι της αρέσει ο Άκης Πατατζίκης και όχι ο Άκης Πετρετζίκης! Ενώ στην ερώτηση «με ποια θα πήγαινες διακοπές με τη Ναταλία Γερμανού ή την Ευαγγελία Αραβανή;» εκείνη απάντησε «Με τη Σίσσυ Χρηστίδου»!

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Ουσιαστικά είπε ότι ο κύριος Βαρβέρης κώλωσε και ενώ πήγε να ξεκινήσει κάτι εκείνο το βράδυ, την επόμενη μέρα τρόμαξε με τη δημοσιότητα, ίσως να του είπαν κάποια πράγματα και οι δικοί του και δεν είναι μαζί…»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον ρόλο και είπε «Εγώ κατάλαβα ότι τρώει το φαγητό της. Η μόνη σαφής απάντηση που έδωσε είναι ότι τρώει το φαγητό της. Μπράβο της που το λέει! Μπράβο της που υπερασπίζεται την διαφορετικότητα, ένα σωματότυπο διαφορετικό από της Ζιζέλ και όταν κάνει πλάκα είναι πιο συμπαθής…»!


Βίντεο: gossip