Πανικό σε διερχόμενους οδηγούς και στους υπαλλήλους της Νέας Οδού προκάλεσε, το πρωί της Δευτέρας, η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου που εμφανίστηκε να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση και, μάλιστα, πάνω στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας της Αθηνών – Λαμίας!

Το συμβάν, σύμφωνα με το Lamia Report, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, εκτυλίχθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας (κοντά στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας), στο ρεύμα προς Λαμία.

Ηλικιωμένο ζευγάρι στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ηλικιωμένος οδηγός ενός κόκκινου Renault, έχοντας στη θέση του συνοδηγού τη σύζυγό του, κατά λάθος, μπήκε ανάποδα στον κόμβο και οδήγησε επί 13 χιλιόμετρα -έως το 52ο χιλιόμετρο- ανάποδα!

Στο μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής, μάλιστα, ο ηλικιωμένος -νομίζοντας ότι είναι στη δεξιά λωρίδα- κινείτο ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Η περιπέτεια στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας έλαβε τέλος, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος, μόνο όταν όχημα με ειδικές σημάνσεις της Νέας Οδού κατάφερε να διακόψει την «τρελή» πορεία, διακόπτοντας για λίγα λεπτά την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το Lamia Report, οι υπάλληλοι κατάφεραν να αποκαταστήσουν σύντομα την κυκλοφορία, και να οδηγήσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι σε ασφαλή δρόμο.

Φωτογραφίες: lamiareport