Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από την πυροσβεστική το μεσημέρι της Κυριακής για τον απεγκλωβισμό ενός περιστεριού που κρεμόταν από τα καλώδια της ΔΕΗ, έχοντας μπλεχτεί με μία πλαστική σακούλα. 

Το περιστέρι ήταν στα καλώδια της ΔΕΗ στην διασταύρωση των οδών της Τριών Ναυάρχων και Ρήγα Φεραίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Μαργαρίτα Αναστασοπούλου στο facebook που ήταν παρών στην όλη επιχείρηση και ανέβασε φωτογραφίες: "Συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που απέδειξε έμπρακτα ότι η ζωή κανενός πλάσματος δεν είναι αμελητέα.

Ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης με δύο πυροσβεστικά οχήματα στήθηκε το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Τριών Ναυάρχων και Ρήγα Φεραίου, με σκοπό να σώσουν ένα περιστέρι που κρεμόταν από τα καλώδια της ΔΕΗ μπλεγμένο σε μια πλαστική σακούλα.

Το πρώτο όχημα που έφτασε δεν ήταν αρκετά ψηλό και οι άνδρες της πυροσβεστικης δεν μπορούσαν να φτάσουν το πουλί για να το βοηθήσουν και έτσι χρειάστηκε και δεύτερο όχημα, με σκάλα αυτή τη φορά, προκειμένου οι πυροσβέστες να απελευθερώσουν τελικά το πουλάκι από τα πλαστικά δεσμά του".