"Πάντα θα είσαι το πιο καλύτερο παιδί του κόσμου. Καλό σου ταξίδι όμορφη μου".

Με αυτά τα λόγια οι γονείς της μικρής Μαλένα αποχαιρέτησαν τον μικρό του άγγελο, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε την κοινωνία της Πάτρας και όλης της Αχαΐας. 

Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, πάνω εκεί που ετοιμαζόταν να δώσει μία γενναία μάχη για τη ζωή της, έχοντας διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία. Η πρώτη χημειοθεραπεία πήγε αρκετά καλά, η Μαλένα έμεινε εννιά μέρες στο νοσοκομείο, όμως η ανακοπή καρδιάς που έπαθε, μηδένισε τον χρόνο. 

Ένας άγγελος 3,5 ετών "έσβησε" αφού ο Θεός θέλησε να πάρει αυτό το κοριτσάκι με τα γαλανά μάτια και το υπέροχο χαμόγελο μαζί του. Η Μαλένα ακόμα και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της ήταν χαμογελαστή, έχοντας τον ορό στο ένα χέρι το άλλο τα αυτοκόλλητα που της άρεσαν να παίζει. 

Ο θάνατος της συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, αλλά και τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο μπαμπάς της Μαλένας είναι ο τερματοφύλακας του Πείρου Ισώματος, Μάνος Δασκαλάκης και από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, η ομάδα, αλλά και το χωριό του Πείρου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, θρηνεί. 

Όπως θρηνεί και η Πάτρα για έναν τόσο άδικο χαμό. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα κοριτσάκι 5.5 ετών. Η Μαλένα συνήθιζε να λέει στους γονείς της "θα είμαι το καλύτερο παιδί του κόσμου". Τώρα σίγουρα θα είναι ο πιο όμορφος άγγελος του ουρανού, ζώντας για πάντα στις καρδιές των γονιών της και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια.