Ο προηγούμενος μήνας ήταν ο καλύτερος μεμονωμένος μήνας πωλήσεων στην ιστορία του γκρουπ BMW με συνολικές παραδόσεις 263.319 οχημάτων BMW, Mini και Rolls-Royce, σημειώνοντας αύξηση 2,8% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα πέρσι. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, η εταιρία διατήρησε το υψηλό περσινό επίπεδο, με συνολικές πωλήσεις 605.333 οχημάτων (+0,1%).

Από την άλλη οι πωλήσεις των αυτοκινήτων ξεχωριστά της BMW αυξήθηκαν κατά 3,7% το Μάρτιο, με συνολικές παραδόσεις 221.631 σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αποτέλεσμα ανεβάζει το συνολικό αριθμό πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς σε 519.307 μονάδες.

Τα ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά οχήματα εξακολουθούν να απολαμβάνουν εξαιρετική δημοτικότητα μεταξύ των πελατών. Η ζήτηση για το BMW i3 συνεχίζει να αυξάνεται, με την άνοδο των πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο να φτάνει το 16,2% (9.227). Στη Νορβηγία, μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες αγορές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αποτελούν περίπου τα τρία τέταρτα επί των συνολικών πωλήσεων BMW και Mini. Μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, το γκρουπ θα λανσάρει δέκα νέα ή ανανεωμένα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.