Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3 παραχώρησε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον ΝΠΣ Βόλο στην Αγυιά.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

“Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που θέλαμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, ψάξαμε το γκολ, αλλά σε μια ανύποπτη φάση βρεθήκαμε να χάνουμε και αυτό επηρέασε την ψυχολογία μας.

Στο δεύτερο μέρος παλέψαμε, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε και προσπαθήσαμε ως το τέλος για την ανατροπή που δεν ήρθε. Τα παιδιά πάλεψαν αρκετά.

Θα πρέπει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και από το καλοκαίρι να δούμε πως θα φτιάξουμε μια Παναχαϊκή αντάξια της ιστορίας και του κόσμου της”.

Στη συνέντευξη Τύπου μετέπειτα δήλωσε:

“Θέλαμε το παιχνίδι για δυο λόγους ο πρώτος για να κλείσουμε και μαθηματικά για τη σούπερ λιγκ 2 αλλά και να μας κρατήσει ενδιαφέρον και τη σούπερ λιγκ αλλά τελικά ήρθε άλλο αποτέλεσμα. Μπήκαμε αποφασιστικά, βγήκαμε δυναμικά, δημιούργησαμε καταστάσεις για γκολ, τελικά δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας έβαλε άγχος και πίεση. Παρόλα αυτά τα παιδιά, προσπάθησαν και στο τέλος φέραμε μια ισοπαλία αλλά θα μπορούσαμε στο τέλος να το γυρίσουμε και σε 3-4 ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο β΄ ημίχρονο δεν παίχτηκε πάνω από 21-22 λεπτά ποδόσφαιρο, αυτό συμβαίνει σπάνια και στο τέλος, όταν πάμε να κάνουμε τη τελευταία μας αντεπίθεση ο διαιτητής σφυρίζει και δεν μπορώ να το καταλάβω. Κοιτάμε τα 3 παιχνίδια που έχουν απομείνει γαι να κάνουμε το καλύτερο”.