Το 6o Patras IQ στο νέο λιμάνι της Πάτρας φτάνει κοντά στην ολοκλήρωση του.

Μετά από τρεις ημέρες και έχοντας δεχθεί στους χώρους του χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, το Patras IQ, έδειξε μέσα από τα περίπτερα που φιλοξένησε δεκάδες ερευνητικές και καινοτόμες εφαρμογές που από την θεωρία έχουν πλέον περάσει στην πράξη και μπορούν να βγουν στην αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επενδυτών. 

Αυτός, άλλωστε, είναι ο βασικός στόχος των διοργανωτών. Η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και των start up επιχειρήσεων που αποτελούν το αύριο της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ένας τομέας που έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει πολλά στην προσπάθεια που κάνει η χώρα για να ξεφύγει από το τούνελ της κρίσης, δημιουργώντας μία ισχυρή εθνική οικονομία. 

Η Πάτρα με το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, αλλά και το ΕΑΠ έχει αποδείξει ότι μπορεί να έχει έναν κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στην επιχειρηματικότητα, έχοντας κάνει ήδη σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Το 6ο Patras IQ η μεγαλύτερη έκθεση στον χώρο της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών έδειξε ότι η Πάτρα μέσα από όλα αυτά που παρουσιάστηκαν το τριήμερο, όχι μόνο έχει παρόν, αλλά και μέλλον σε αυτόν τον τομέα. 

Δείτε ορισμένες παρουσιάσεις, ομιλίες και ημερίδες που έγιναν στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής έκθεσης. 

(Οι φωτογραφίες είναι από το facebook). 



PATRAS IQ 2019 | Διαχείριση Υδατικών Πόρων στην Αχαΐα


PATRAS IQ 2019 | Demo Day της προθερμοκοιτίδας RE-STARTUP Patras



PATRAS IQ 2019 | «Δράσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»


PATRAS IQ 2019 | “Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Επιχειρείν”