Το Patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε", που ανεβαίνει, στο Θέατρο Γραμμές Τέχνης.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 21:30.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 17/04 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές οι:

Λουκάς Σπηλιόπουλος
Γιώργος Χάλας


Οι Γραμμές ΤέΧνης μετά την περσινή επιτυχία με το έργο του Χάρη Ρώμα "Πρότυπος οίκος ανοχής" επιστρέφει με την αστυνομική κωμωδία των Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε".

Έξι άνθρωποι, έξι φαινομενικά ασύνδετες ζωές, συνθέτουν το αστυνομικό μυστήριο του Ρομπέρ Τομά, σε διασκευή Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα . Ίντριγκα, χιούμορ και μυστήριο χαρακτηρίζουν την παράσταση αυτή η οποία από την πρώτη στιγμή θα σας καλέσει να γίνετε ντεντέκτιβ για γερά νεύρα και στο τέλος θα σας πείσει ότι …δεν κάνετε γι’ αυτήν τη δουλειά!

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Robert Thomas
Διασκευή: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας
Επιμέλεια σκηνοθεσίας, μουσικής και ηχητικών: Νικολέττα Μπακοπούλου
Σκηνογραφία και video: Πάρης Λαλιώτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Βασιλείου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νικολέττα Μπακοπούλου
Σχεδιασμός αφίσας: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος

Παίζουν: Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Γιάννης Πετρούτσος, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Νεφεντίνα Μοσχόβου, Λεωνίδας Ευφραιμίδης, Μαρία Γεωργακοπούλου.

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 45 λεπτά