Θετικά είναι τα νέα από το νοσοκομείου του Ρίου σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της 15χρονης Καλλιρρόης η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής στην Παραβόλα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος Ρομά (χωρίς δίπλωμα) την παρέσυρε μαζί με μία συνομήλικη της.

Συγκεκριμένα, στο πόδι της 15χρονης τοποθετήθηκε λάμα, ενώ στο άλλο της πόδι που δεν φέρει τόσο σοβαρό τραύμα τοποθετήθηκε νάρθηκας και δεν κρίθηκε αναγκαίο το χειρουργείο.

Σημειώνεται ότι θετικές είναι οι εξελίξεις σύμφωνα και με τον ραγισμένο σπόνδυλο της κοπέλας. Σύμφωνα με τους ιατρούς δεν έχουν πειραχθεί τα νεύρα της και φαίνεται πως γλύτωσε τα χειρότερα αφού δεν θα αποκομίσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα από το ατύχημα. Παρόλα αυτά απαιτείται ένα ακόμη χειρουργείο για τον ραγισμένο της σπόνδυλο το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 16 Απριλίου, όπως αναφέρει το agriniopress.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις καθώς φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση από την οικογένεια να κινηθεί δικαστικά σε βάρος του 19χρονου.