Ο Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης, ετοιμάζεται για να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέρος στους διεθνείς αγώνες και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού σε καρότσι στην Ολλανδία. 

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης που όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, αλλά και με τον χορό, έχει περάσει σημαντικά μηνύματα ζωής και θέλησης για τα άτομα ΑμεΑ, ετοιμάζεται μαζί με την δασκάλα και παρτενέρ του Πόλυ Γιαννακοπούλου για να πάρει μέρος σε μία διοργάνωση, δίνοντας μέσα από την παρουσία του φωνή στην Ελλάδα. 

Πριν από αυτόν η χώρα μας δεν είχε παρουσία σε αυτή τη διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης της υφηλίου, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Ο Πατρινός θα χορέψει μαζί με την Πόλυ Γιαννακοπούλου, στοχεύοντας σε μία καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση, κόντρα σε έμπειρους συναγωνιστές χορευτές που έχουν πάρει μέρος σε πολλές τέτοιες διοργανώσεις. 

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης την περασμένη χρονιά, στην πρώτη του συμμετοχή, κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα με δύο μετάλλια και να κάνει περήφανους όσους πίστεψαν σε αυτόν. Φέτος έχοντας προχωρήσει για ακόμα μία φορά σε μία σκληρή προετοιμασία, με αρκετές ώρες προπονήσεων ευελπιστεί στο καλύτερο, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν. 

Η δασκάλα του η Πόλυ Γιαννακοπούλου και η αδελφή του Σοφία Στρατουδάκη, είναι πάντα στο πλευρό του και ο Ανδρέας Στρατουδάκης δείχνει να είναι σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση για αυτή την διοργάνωση. Πάνω από όλα αυτό που θέλει είναι να χαρεί τον χορό, ξέροντας πλέον μέσα από την εμπειρία που έχει πάνω σε αυτόν, ότι η τέχνη αυτή είναι πάθος, χαρά και ψυχοθεραπεία.

Γνωρίζει, άλλωστε, ότι και αυτή τη χρονιά όλη η Πάτρα ηθικά και ψυχικά θα είναι μαζί του.