"Βροχή" έχουν πέσει οι κλήσεις και οι αφαιρέσεις πινακίδων στο κέντρο της Πάτρας τις τελευταίες ημέρες. 

Σύμφωνα με αρκετούς οδηγούς που έχουν δει στα αυτοκίνητα τους το ροζ χαρτάκι της τροχαίας, η κινητοποίηση είναι αρκετά μεγάλη, με τους άνδρες της Αστυνομίας να έχουν προχωρήσει σε δεκάδες κλήσεις και αφαιρέσεις πινακίδων. 

Η εντολή που έχουν πάρει οι άνδρες της Τροχαίας είναι να προβούν σε ενέργειες για να σταματήσει το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης και του διπλοπαρκαρίσματος που τους τελευταίους μήνες έχει πάρει και πάλι ανεξέλεγκτες διαστάσεις, σε πολλά σημεία της Πάτρας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχει γίνει αίτηση κυκλοφοριακής συμφόρησης, με λεωφορεία και μεγάλα οχήματα να μην μπορούν να προχωρήσουν. 

Οι έλεγχοι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί. Μάλιστα, από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν να γίνονται και τη νύχτα, σε κεντρικές οδούς που έχει παρατηρηθεί μία έξαρση της παραβατικότητας, όπως στην Γούναρη, αλλά και σε διάφορα σημεία της Μαιζώνος και της Κορίνθου.