Δεν έχουν προλάβει ακόμη να χωνέψουν τον θάνατο του τραγουδιστή των Prodigy, Κιθ Φλιντ, οι θαυμαστές του συγκροτήματος και μόλις ανακοινώθηκε ότι πέθανε ο σωματοφύλακάς του, Κον.

Η θλιβερή είδηση ανακοινώθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος καθώς απέδωσε φόρο τιμής στον «Superman» Κον.

«RIP Κον. Πάντα φύλαγες τα νώτα μας και μας πρόσεχες για χρόνια, μας έβγαλες από πολλές δύσκολες καταστάσεις στις περιοδείες, ήσουν ένας πραγματικά σπουδαίος άνδρας, στην πραγματικότητα ήσουν σούπερμαν – οι άνθρωποι που σε ξέρουν θα καταλάβουν γιατί το λέω» έγραψαν στην ανάρτησή τους οι Prodigy. «Πάνω απ’ όλα ήσουν ένας πιστός φίλος για όλους μας. Θα μας λείψεις και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αδερφέ μας. Την αγάπη μας στην Τζέιν και την οικογένειά σου. Τα αγόρια των Prodigy».

Το συγκρότημα μοιράστηκε επίσης μια σειρά από φωτογραφίες του Κον και του Φλιντ, συμπεριλαμβανομένης μίας όπου ο Κον σηκώνει στον αέρα τον Φλιντ καθώς περιβάλλεται από θαυμαστές του σε μία συναυλία.

Τόσο η ηλικία όσο και οι συνθήκες θανάτου του σωματοφύλακα των Prodigy δεν έχουν γίνει γνωστές.

Οι οπαδοί του συγκροτήματος έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. «Τόσο απογοητευμένος, έχω μείνει άφωνος, σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Τόσο λυπηρό» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τόσο λυπηρά αυτά τα νέα. Τεράστια αγάπη σε όλη την οικογένεια των Prodigy».

Ο θάνατος του σωματοφύλακα του συγκροτήματος έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Κιθ Φλιντ σε ηλικία μόλις 49 ετών στις 4 Μαρτίου όπου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κρεμάστηκε.

Στην κηδεία του τραγουδιστή των Prodigy στις 29 Μαρτίου, ένα τεράστιο πλήθος οπαδών τους χόρευε στους δρόμους του Έσεξ την ώρα που το φέρετρό του μεταφερόταν στην τοπική του εκκλησία. Μάλιστα, πολλοί θαυμαστές του ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο για να αποτίσουν φόρο τιμής.