Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας απαντά στις δηλώσεις του Διευθυντή του νοσηλευτικού ιδρύματος Θεόδωρου Σερεμέτη.

"Με αφορμή τις δηλώσεις Σερεμέτη στον τοπικό τύπο, με τις ωραιοποιημένες επιστολές του προς τους πολίτες, που σαφώς απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και που μας θυμίζουν τον πατροκτόνο που εκλιπαρεί τους Δικαστές για την επιείκεια τους επειδή είναι ορφανός, έχουμε να πούμε τα εξής:
Κατ΄ αρχήν απορούμε με την περίσσεια θράσους αυτού του ανθρώπου, που τολμά και μιλά για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων μας, αυτών που εκκρεμούν και ταλαιπωρούν το Νοσοκομείο πέραν του δέοντος, επί 12 ολόκληρους μήνες, όπως:

  • Με τον οργανισμό όπου είναι γνωστό σε όλους μας ακόμη και στον ίδιο και στην Υ.Πε ότι υπάρχουν τεράστια λάθη, ένεκα των οποίων είμαστε όλοι στον αέρα.
  • Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, που δεν υπάρχει επί 12 ολόκληρους μήνες, με τεράστια τεράστιες επιπτώσεις και προβλήματα δυσλειτουργίας, στο Νοσοκομείο και στον ίδιο, με χαρακτηριστική περίπτωση τον διαγωνισμό του Προσωπικού για την καθαριότητας, που βρίσκεται σε ομηρεία, εξαιτίας της εκκρεμότητας με το Δ.Σ, της ανυπαρξίας του.
  • Με το Υπηρεσιακό, την στιγμή που ταλαιπωρούμαστε επί 12 ολόκληρους μήνες και η πρόσφατη συγκρότησή του είναι παράνομη και λάθος.

Ζητήματα για τα οποία ο κύριος Σερεμέτης, με βάσει τα λεγόμενά του φαίνεται να ζεί στον κόσμο του, ίσως για να κρατήσει την θεσούλα του, που ήταν όνειρο ζωής όπως αρέσκεται να λέει.

Τολμά και μιλά ο κ. Σερεμέτης, ότι το γραφείο του είναι ανοικτό σε όλους, την στιγμή που όλοι οι Εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι οι επαφές του περιορίζονται μόνον στα πειθήνια όργανα και σε όσους τον υμνούν. Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί του. Οι αφερεγγυότητά του σε όσους τον επισκέπτονται είναι γνωστή, όπως γνωστός και εμφανής είναι ο παροπλισμός ικανών και άξιων Εργαζόμενων και στελεχών, αλλά και οι χαριστικές αμοιβές σε ημετέρους τα γνωστά εξτραδάκια που έγραψε και ο τύπος και για τα οποία δεν έβγαλε κουβέντα.

Έχει το θράσος ο κ. Σερεμέτης να λέει ότι υφίσταται μπούλινκγ, την στιγμή που πολλοί εργαζόμενοι βγαίνουν κλαίγοντας από το γραφείο του εξαιτίας της συμπεριφοράς του και της πρακτικής του, μιας πρακτικής που υποκαθιστά τους πάντες, επιτίθενται στους πάντες, αμφισβητεί τους πάντες και άλλα πολλά. Μάλλον έχει μπερδέψει τα πράγματα ή δεν γνωρίζει τι εστί Μπούλινκγ.

Σε ότι αφορά τις λύσεις που επικαλείται, θα απαντήσουμε σχετικά και λεπτομερώς στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη 16/4/19." αναφέρει η ανακοίνωση του "Ιπποκράτη".