«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζουν το έργο και το αποτύπωμα της περιφερειακής αρχής και, κυρίως, τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που έχουμε ήδη καταθέσει για την επόμενη μέρα». Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο, ύστερα από περιοδεία του στην αγορά της πόλης.

Ο κ. Κατσιφάρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει μ’ εκατοντάδες πολίτες, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του στην Αιτωλοακαρνανία. «Στους δύσκολους καιρούς της κρίσης κρατήσαμε όρθια την περιοχή και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σ’ όλη την Αιτωλοακαρνανία. Συνεχίζουμε το έργο μας, υλοποιούμε σήμερα στην περιοχή έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, βελτιώνοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών», είπε ο κ. Κατσιφάρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κατσιφάρας στο έργο αναμόρφωσης των εγκαταστάσεων του παλιού Νοσοκομείου στο Αγρίνιο το οποίο, όπως είναι γνωστό, δρομολογείται ώστε να φιλοξενηθούν εκεί δομές και υπηρεσίες υγειονομικού χαρακτήρα.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα οδοποιίας που βρίσκονται σ’ εξέλιξη αλλά και στην μεγάλη παρέμβαση για την συντήρηση της εθνικής οδού Αγρινίου- Καρπενησίου και Αγρινίου – Θέρμου όπου μετά την έγκριση απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο, υπογράφεται σύμβαση με προϋπολογισμό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης, μετά την επίσκεψη του στο Αγρίνιο, θα βρεθεί στην πρώην επαρχία Βάλτου.