Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος κατηγορεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι κρύβουν την αλήθεια για τις δικαστικές αποφάσεις στις έχει δικαιωθεί. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Όσο δυναμώνουμε στην κοινωνία τόσο κάνουν τα πάντα να μας σπιλώσουν!

α) ουδέποτε ήμουν δικαστικά κατηγορούμενος, υπήρξα μόνο μηνυτής και νικητής κάθε δικαστικού αγώνα
β) όσα άλλα υβριστικά και συκοφαντικά και απίθανα λέγονται σηκώνουν μήνυση και αγωγή.

Είμαι δικαιωμένος 100% και καλώ τους υβριστές και συκοφάντες μου να σιωπήσουν ένοχα.Κυρίως οι του ΚΚΕ της Πάτρας που δεν ξέρουν τι λένε, ενώ τους έχω και αυτούς καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμηση, παρακαλώ τον κ Ανδρέα Αντωνόπουλο να βεβαιώσει ότι παρότι κέρδισα και το Εφετείο δεν του κοινοποίησα την απόφαση για την είσπραξη σοβαρού οικονομικού ποσού ως ηθική αποζημίωση. Ας υπάρξει επιτέλους ένας Δημοτικός Πολιτισμός διαλόγου. Ο φόβος της ήττας σας έχει προκαλέσει πανικό.

Η εισήγηση μου του 2002 για την απόσυρση των αδήλωτων μηχανημάτων και τον εναρμονισμό της νομοθεσίας με τα ευρωπαϊκά πρότυπα έγινε δεκτή μόλις το 2011 και εφαρμόζεται σήμερα. Με την υπ' αριθμ. 1213/2010 απόφασή της η Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου ΣΤΕ τέθηκε οριστικός φραγμός στη χρήση της κρυφής κάμερας. Η τελεσίδικη απόφαση εξεδόθη από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και καταβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 200.000 ευρώ για τις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» (2002), που προβλήθηκαν με μονταρισμένα βίντεο από κρυφή κάμερα σχετικά με τον Αλ Χρυσανθακόπουλο με σκοπό να του αμαυρώσουν την εικόνα".