Επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αλλά και για να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους σε όλα τα επίπεδα. Και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την εμπειρία του πρωταθλητισμού και την παρουσία στα αποδυτήρια.

Διότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, είναι ένας από τους παίκτες που γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις παικτών που γνωρίζουν τις πιέσεις που ασκούνται στους παίκτες, τα «πρέπει» που οφείλουν να εκπληρώνουν, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας παίκτης σε επίπεδο ακραίου πρωταθλητισμού.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του, φέτος. Ότι θα σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Και γιατί να το κάνει άλλωστε. Καλά καλά δεν έχει γίνει 35 ετών ακόμη (03/12/1984). Και με τον τρόπο που δουλεύει για να είναι 100% έτοιμος, επιβεβαιώνει ότι η σπίθα του ποδοσφαίρου δεν έχει σβήσει από μέσα του. Το αντίθετο, παραμένει ζωντανή και ο ίδιος διψάει να δείξει ότι ακόμη έχει τα κουράγια να ανταπεξέλθει και να βοηθήσει.