Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων - εκδηλώσεων της Λέσχης, που έχει δημιουργηθεί στο χώρο μας, (2ο όροφο / Μυκηνών 1, Πλατεία Παπανδρέου, παλιό κτίριο "ΙΚΑ"), την Τρίτη, 16/4/2019 και ώρα 8:00 μ.μ. σας καλούμε στην Πρώτη Μουσική μας Βραδιά.

Το πρόγραμμα θα έχει live λαϊκή μουσική που έχει αναλάβει οικιοθελώς η Πατρινή μπάντα "Η ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ" (τους οποίους ευχαριστούμε θερμά).

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση των Μελών του Κέντρου Ημέρας του Ε.Κε.Ψ.Υ.Ε, των Μελών που λαμβάνουν υπηρεσίες από τον Κοι.Σ.Π.Ε., (άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα).

Στο χώρο της Λέσχης Δημιουργικής Απασχόλησης, υπάρχει και κυλικείο, όπου θα διατίθενται καφές, αναψυκτικά, σνακ κ.α.

Προερχόμενη από τη σύνθεση των «ψυχή» και «άγω», η ψυχαγωγία (που σημαίνει "αγωγή της ψυχής"), παρόλο που επιτυγχάνεται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε πολιτισμό, σε όλους συνδέεται με την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία και, μυώντας τον άνθρωπο κατάλληλα, φέρνει την αρμονία σώματος και ψυχής. Ο Κοι.Σ.Π.Ε. "ΦΑΡΟΣ" έχοντας ως μότο "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ", θα διαθέσει και μπύρες χωρίς αλκοόλ και διάφορα άλλα ροφήματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τη μουσική μας βραδιά.