Υλικά

1 μέτρια τσιπούρα 1 πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ανοίγουμε μια λαδόκολλα και την απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας. Επάνω τοποθετούμε το ψάρι καθαρισμένο και πλυμένο. Το αλατοπιπερώνουμε και στην κοιλιά του τοποθετούμε το μαΪντανό και το σκόρδο σε φετάκια. Κόβουμε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και βάζουμε 1-2 στην κοιλιά του ψαριού και τις υπόλοιπες από πάνω του. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και μετά κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα. Προσοχή χρειάζεται ώστε όλες οι άκρες της λαδόκολλας να είναι προς τα πάνω γιατί διαφορετικά θα χυθούν όλα τα υγρά έξω. Τοποθετούμε το ψάρι σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Πηγή: neadiatrofis.gr