Ένα πέρασμα από το ΝΕΟ κατάστημα Alouette, Ερμού 26 στην Πάτρα, αρκεί να σε μεταφέρει σε έναν κόσμο μοναδικής αισθητικής που χαρακτηρίζει τη φετινή Spring-Summer’19 συλλογή της Alouette.


Στυλιστικές προτάσεις, εμπνευσμένα σύνολα και πρωτότυποι συνδυασμοί ενθουσιάζουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας που αναζητούν προσωπικό ύφος σε ένα ξεχωριστό επώνυμο ντύσιμο. Το κατάστημα διαθέτει παιδικά, βρεφικά ρούχα και αξεσουάρ καθώς και αποκλειστικές συλλογές με διάσημους χαρακτήρες όπως Paul Frank, Disney & Marvel heroes. Όποιος ήρωας κι αν είναι ο αγαπημένος σας, θα τον βρείτε στην πιο κεφάτη συλλογή της Alouette!

Πρωτότυπες ιδέες για δώρα, αποκλειστικά προνόμια και τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα, απογειώνουν το κέφι και εκτοξεύουν το Shopping σε άλλη διάσταση!


Η Alouette σας περιμένει στο Grand Opening του νέου της καταστήματος το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 9.00 έως τις 18.00, με ΔΩΡΟ 20% στη νέα συλλογή!!

Ανακαλύψετε από κοντά ένα μοναδικό προορισμό για shopping και παιχνίδι με face painting αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Σάββατο 13 Απριλίου

Ερμού 26, Πάτρα, τηλ. 2611-122339

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Alouette, δείτε περισσότερα εδώ