Η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να γίνει αρκετά... μονότονη. Όμως εμείς ξέρουμε πώς μπορούμε να την κάνουμε απολαυστική, δοκιμάζοντας 100% νηστίσιμα μενού.

Η CANTINA 89, το αγαπημένο μας στέκι με το νεουορκέζικο street food style προσφέρει Σαρακοστιανές επιλογές δίνοντάς μας έναν ακόμη λόγο να το επισκεφτούμε.


Όσο κρατά η νηστεία όμως, η κουζίνα στο στέκι της πλατείας Πίνδου παίρνει άλλη ρότα, μπλέκεται με νηστίσιμα και vegan πιάτα και τους δίνει μια νοστιμιά που άλλο να στη λέμε και άλλο να τη δοκιμάζεις...

Παίζει στα δάχτυλα τα νηστίσιμα και σερβίρει Brooklyn sandwich με καλαμάρι, πατάτες τηγανιτές και σάλτσα ντομάτας, Hudson river sandwich με γαρίδες και chilly sauce, το καλύτερο Fish & Chips στην πόλη, πεντανόστιμες προτάσεις για burger με καβούρι, sandwiches και χορταστικές σαλάτες όπως η Healthy salad με κινόα.

Η CANTINA 89 είναι πρώτο Naturally street food με αληθινές πρώτες ύλες και πραγματικά φρέσκο handmade φαγητό, στην Πάτρα, δεν θα μπορούσε να μην έχει τον πρώτο ρόλο και στις νηστίσιμες γεύσεις!


Μας συστήνει τη φιλοσοφία του street food και στην νηστίσιμη εκδοχή του, βγάζει τραπεζάκια στην μικρή πλατεία στο κάτω μέρο της Γούναρη και μας περιμένει!

Με πρωτότυπες νοστιμιές και με ανανεωμένο μενού, έχει γίνει το must place όταν ζητάμε να γευτούμε κάτι ξεχωριστό.

Εσύ έκανες στάση στην CANTINA 89, για λαχταριστά νηστίσιμα πιάτα;