Το MasterChef συνεχίζεται με νέες μαγειρικές δοκιμασίες για τους παίκτες. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Φέτος οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε δοκιμασία προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα MasterChef. Όπως είναι φυσικό, τις περισσότερες φορές, το άγχος των παικτών είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις. Ένας από τους παίκτες του MasterChef που ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική είναι ο Παντελής Βούρος.

Ο Παντελής Βούρος δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήθελε να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Για να μπει στο παιχνίδι τον βοήθησε η πίστη των δικών του ανθρώπων που τον έπεισαν να δοκιμάσει. Για τον Παντελή η μαγειρική είναι τέχνη, επιστήμη, αγάπη και μέντορας. Μια λέξη που θεωρεί πως τον χαρακτηρίζει είναι μαχητής. Το πιάτο που περιγράφει για εκείνον τον έρωτα και την αγάπη είναι η Black Forest.

Ο 24χρονος Παντελής έχει το δικό του εστιατόριο στην Κάλυμνο που ειδικεύεται στην μεσογειακή κουζίνα. Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο παίκτης του MasterChef στο προφίλ του στο facebook.

Έχει δηλώσει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει στο MasterChef, αφού τα άφησε όλα πίσω για να βρεθεί στο παιχνίδι και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω σε τίποτα. Αν παρομοίαζε τον εαυτό του με υλικό κουζίνας θα ήταν τζίντζερ γιατί έχει κόκκινα μαλλιά.