Τι και αν είναι μόλις 6 ετών, ο Στέλιος Κερασίδης είχε την τιμή να παίξει πιάνο στο κοινό του Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Ο μικρός Στέλιος Κερασίδης μίλησε για την απίστευτη εμπειρία του, την οποία πολλοί ονειρεύονται, στο Open. Ο μικρός, που έχει κατακτήσει πολλά βραβεία στη μουσική, περιέγραψε έχοντας δίπλα τον πατέρα του την εμπειρία του στο Λονδίνο, ενώ αναφέρθηκε και στα όνειρά του.

Ο Στέλιος Κερασίδης που ξεκίνησε να παίζει πιάνο, όταν ήταν 2,5 ετών, έχει ως έμπνευση τον πατέρα του.

Ο Στέλιος Κερασίδης γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην Αθήνα όπου και ζει με τους γονείς του. Εχει δύο ακόμη αδελφές την Βερόνικα και την Αναστασία. Μάλιστα, για την Βερόνικα έχει συνθέσει ένα τραγούδι.

Στα τρία του χρόνια έδωσε το πρώτο του κονσέρτο και κάνει μαθήματα με τον πατέρα του άλλα και από την καθηγήτρια πιάνου, Αγαθή Λεϊμονή.

Ο μικρούλης Στέλιος Κερασίδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», έχει κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία, σε δύο ιστορικούς μουσικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα (Χ.Ο.Ν. και ΦΙΛΩΝ).

Εκτός από τη μουσική, ο μικρός βιρτουόζος, αγαπάει τα μαθηματικά, του αρέσει να κάνει ποδήλατο και να παίζει παιχνίδια με τον μπαμπά του.


Stelios Kerasidis (6) @ Carnegie Hall plays Chopin valse la minor