Συνεχίζεται η κόντρα ΓΣΕΕ -ΠΑΜΕ στον απόηχο των ντροπιαστικών επεισοδίων κατά το συνέδριο της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο.

Με προσφυγή στις δικαστικές αρχές αναμένεται να απαντήσουν σωματεία της ΓΣΕΕ στην οργανωμένη κινητοποίηση μελών του ΠΑΜΕ σε Ρόδο και Αθήνα, που ματαίωσε το συνέδριο της Συνομοσπονδία και προκάλεσε σοβαρά επεισόδια σε ξενοδοχείο του νησιού. Η ανάγκη για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας είναι επιτακτική, καθώς η θητεία της απερχόμενης αρχής λήγει στις 11 Απριλίου.

Η διαδικασία προσφυγής στο Πρωτοδικείο διαρκεί περίπου 10 ημέρες, διάστημα στο οποίο εκφράζονται φόβοι για νέα επεισόδια. Το δικαστήριο για να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για να μη μείνει ακέφαλη η ΓΣΕΕ, θα δώσει διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης η οποία θα εγγυηθεί την ομαλότητα.

Στη συνέχεια τα ηνία θα πάρει η διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση (στην οποία θα συμμετάσχουν όλες οι παρατάξεις ανάλογα με τη δύναμή τους) με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τη ΓΣΕΕ στην πραγματοποίηση συνεδρίου εντός των προσεχών 6 μηνών.

Το ΠΑΜΕ ενεργεί εκτός νόμου, δηλώνει η ΓΣΕΕ

Τη Δευτέρα, η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της, επιτέθηκε στο ΠΑΜΕ κατηγορώντας το πως ενεργεί εκτός νόμου, δεν είναι συνδικαλιστική οργάνωση, δεν έχει καταστατικό, δεν είναι νομικό πρόσωπο αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο, δεν λογοδοτεί σε καμία αρχή για οικονομικά του πεπραγμένα (καίτοι εισπράττει χιλιάδες ευρώ με οικονομικές εξορμήσεις ετησίως) και απολαμβάνει απόλυτης Διοικητικής, Φορολογικής, Ποινικής και Αστικής «ασυλίας» από Κυβερνήσεις και Αρχές.

Η ΓΣΕΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Ρόδο, αλλά και στο κτίριο της Συνομοσπονδίας.


ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΕΣ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ "ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ"...ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Π Α ΜΕ

Εργατοπατέρες, πιθήκους βλέπει το ΠΑΜΕ

Το απόγευμα της Τρίτης το ΠΑΜΕ απάντησε με νέο βίντεο στο οποίο παρουσίαζε την ηγεσία της ΓΣΕΕ με πίθηκο και σημείωνε μεταξύ άλλων: «Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!».


Νόθοι, φασίστες, μπράβοι, εργοδότες με καριέρες, να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες!