Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και τον Χάρη Παπαθεοχάρους έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου, η οποία μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και στις τηλεοπτικές επιτυχίες “Κωνσταντίνου και Ελένης” και “Σαββατογεννημένες”, όπως αναφέρει το zappit.

«Το θεατρικό έργο το ενέκρινε ο Woody Alen και θα έρθει η μάνατζερ του να το δει. Η δουλειά μου, με εξοικειώνει με τον χρόνο. Μας δίνει την πολυτέλεια να μην νιώθουμε άσχημα γιατί προσεγγίζουμε σπουδαίους ρόλους και υπάρχει μια περισσότερη σοφία. Στην δουλειά μου, επικοινωνούμε με την ψυχή μας. Σε ανθρώπινο επίπεδο, ο φόβος του χρόνου είναι και φόβος θανάτου.

Το θέατρο σαν επιχείρηση είναι η πιο επισφαλής που μπορείς να έχεις. Μπορεί να σου εξασφαλίσει μια αξιοπρεπής ζωή. Ακόμα και λίγα να βγάζεις… κάνεις αυτό που γουστάρεις. Το θέατρο είναι πρώτα από όλα, μετά η τηλεόραση και μετά ο κινηματογράφος. Ο κινηματογράφος είναι δουλειά του σκηνοθέτη, εσύ εκτελείς. Ο εγωισμός του ηθοποιού δεν νομίζω να καλύπτεται από τον κινηματογράφο.

Όταν ήρθε η κρίση, εμένα με βρήκε χορτασμένη τηλεοπτικά. Ένιωσα ότι έκλεισε ένας κύκλος που δεν αποζητώ τη χαρά της τηλεόρασης. Έχω δεχθεί πρόταση μια φορά από την Κύπρο. Αλλά τα Δευτερό-Τριτα ήταν πολύ δύσκολα και πήρα την απόφαση να μην κάνω το βήμα. Έχω κρατήσει απόσταση από τα social media. Κάποιες στιγμές σκέφτηκα να κλείσω την σελίδα μου αλλά δεν θα κάνω τη χάρη σε κάποιους τραμπούκους που σχολιάζουν. Υπάρχουν κάποιες τρυφερές στιγμές όπως το «Εσείς δεν είχατε Ελένη» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Το ότι με τον Βασίλη είμαστε παραπάνω από 30 χρόνια λέει περισσότερα από τις δηλώσεις που παίζουν μεμονωμένα. Έχω πολύ καλή σχέση με την κόρη μου. Είμαστε φίλες, λέει και τα ερωτικά της. Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήταν ένα παιδικό πάρτι. Ξυπνάγαμε και πηγαίναμε εκδρομή για δυο χρόνια. Δεν το πήραμε ποτέ σοβαρά, ούτε ότι κάναμε κάτι σπουδαίο. Ότι «παιδί» είχαμε μέσα μας, το καταθέσαμε εκεί. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα. Είμαι ισχυρογνώμων, ξεροκέφαλη, εμμονική, δεν ξεχνάω εύκολα, δεν συγχωρώ εύκολα και έχω θυμό πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.