Διεθνή συναυλία Παιδικών χορωδιών, με το γενικό τίτλο: ‘’CROSSROADS’ταυροδρόμια’’, πρόκειται να οργανώσει η Πολυφωνική, την προσεχή Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη συμμετοχή 4 χορωδιών και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε. Αχαΐας.

Οι χορωδίες που θα λάβουν μέρος, με τη σειρά εμφάνισης τους είναι: η Προπαιδική Χορωδία της ‘’Πολυφωνικής’’ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], η Παιδική-Εφηβική Χορωδία Ελληνογερμανικής αγωγής, από την Αθήνα [Διεύθυνση: Χρύσα Αποστολάτου, πιάνο: Μαρία Μπιλίκα], η Παιδική Χορωδία της ‘’Πολυφωνικής’’ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά] και η Γαλλική Χορωδία: Maîtrise Chalonnaise Saint Charles, Collège Saint Dominique [Διεύθυνση: Thibaut Casters, πιάνο: Olena Fedko].

Η συναυλία εντάσσεται στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο: ‘’Μουσική και Καλλιτεχνική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Παρελθόν, παρόν και μέλλον’’, που οργανώνει το Ινστιτούτο Πολιτισμού, Δημοκρατίας, Εκπαίδευσης.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.