Αρκετά προβλήματα έχουν οι δρόμοι της Πάτρας, σε πολλές από τις περιοχές εκτός του κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, όμως στους δρόμους γύρω από την Ακρωτηρίου, η κατάσταση έχει ξεφύγει. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν κάτοικοι που μένουν στην περιοχή, η Ακρωτηρίου, ένας κεντρικός δρόμος της Πάτρας που ενώνει μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές με το κέντρο της πόλης, είναι γεμάτος από λακκούβες και έχει αρκετά προβλήματα.

Η κατάσταση όμως είναι ακόμα χειρότερη στους γύρω δρόμους. Εκεί οι περισσότερες από τις οδούς δεν έχουν καν άσφαλτο και είναι χωματόδρομοι. Πηγαίνοντας στους δρόμους γύρω από την Ακρωτηρίου νομίζεις ότι ξαφνικά έφυγες από την Πάτρα και βρέθηκες σε κάποιο χωριό.

Το χειρότερο βέβαια για τους κατοίκους της περιοχής αυτής είναι ότι, έχει να πέσει χαλίκι εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες λακκούβες που όταν βρέχει γίνονται λίμνες. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτός της Ακροκορίνθου που με τις πρόσφατες βροχές γέμισε από μεγάλες "λιμνούλες". Δεν είναι όμως ο μοναδικός δρόμος της περιοχής που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Ούτε φυσικά και η μοναδική περιοχή της Πάτρας που έχει τέτοια προβλήματα. Για παράδειγμα οι κάτοικοι των Μποζαϊτίκων ανταγωνίζονται με αυτούς της περιοχής του Ψαροφαΐου (Ακρωτηρίου) για την κακή κατάσταση των δρόμων που υπάρχουν μέσα στις γειτονιές τους. 

Όπως και να έχει είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί. Η Πάτρα έχει μεγαλώσει, έχει εξαπλωθεί και δεν γίνεται να υπάρχουν δρόμοι που δεν έχουν καν άσφαλτο. 


(Η φωτογραφία είναι της Έλενας Αντωνίου από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται"). 

(Η φωτογραφία είναι της Έλενας Αντωνίου από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται").