Πότε λήγουν αυτές οι εκλογές; Στις 26 του Μάη;

Λέτε να την βγάλουμε καθαρή μέχρι τότε; Όσοι είστε τόσοι αισιόδοξοι και πιστεύετε ότι πραγματικά θα την βγάλουμε καθαρή σε αυτές τις εκλογές, χωρίς να θέλουμε να σας φέρουμε αντίρρηση, ούτε να σας απογοητεύσουμε, σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο.

Τι είναι αυτό το βίντεο; Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος το… γυρίζει στην ραπ και θέλοντας προφανώς να ακουμπήσει την νεολαία της Πάτρας, κυκλοφόρησε στο youtube μαζί με τους φίλους του ένα βίντεο που δεν αφήνει άλλα περιθώρια απάντησης στο αρχικό μας ερώτημα.

Δεν την βγάζουμε καθαρή. Το βίντεο παρουσιάζει ένα τραγούδι ραπ (ο Θεός και ο Άγιος Ανδρέας μαζί να το κάνει) που εμφανίζει τον υποψήφιο δήμαρχο έως λυτρωτή και Μεσσία για την Πάτρα που ταυτόχρονα είναι και παρεξηγημένος.

Το διαφημιστικό αυτό project του υποψηφίου δημάρχου ως ιδέα είναι αρκετά έξυπνη. To αποτέλεσμα, ωστόσο, μάλλον θα έστελνε ένα ράπερ απευθείας στο λιμάνι για βουτιά. Όμως αυτό δεν έχει σημασία.

Μετράει ότι ήδη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έστω και ως troll, άρα από μία άποψη πέτυχε τον σκοπό του. Μένει να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε σε αυτές τις εκλογές.

Πάρτε για καλό και για κακό, πάντως, έτσι για να έχετε υπογλώσσια από το φαρμακείο της γειτονιάς σας. Ακούστε το τραγούδι και πιστέψτε μας θα τα χρειαστείτε.