Τον 2ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας πραγματοποιεί το meteo.gr, με δεκάδες συμμετοχές φωτογράφων από διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η κριτική επιτροπή επέλεξε 50 φιναλίστ ανάμεσα σε 450 συμμετοχές!

Ανάμεσά τους είναι και η εκπληκτική φωτογραφία του Άγγελου Κολιαδήμα, που τραβήχθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2019, όταν η κακοκαιρία με το όνομα "Σοφία" είχε κάνει την εμφάνισή της στην Πάτρα. Το κλικ του φωτογράφου, δείχνει τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με φόντο τη χιονισμένη Παλιοβούνα. 

Η 2η φάση είναι σε εξέλιξη με την ανοιχτή ψηφοφορία του κοινού, η οποία ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου στις 18:00.

Οι δέκα συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από μία fine art εκτύπωση της φωτογραφίας τους, προσφορά της εταιρίας @Ψηφιακό Τύπωμα, καθώς επίσης και μία αναμνηστική ομπρέλα MeteoGR.


Ο Άγγελος Κολιαδήμας κατάγεται από τη Ζαχάρω Ηλείας. Σπούδασε στο Τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου του Πανεπιστημίου Πατρών και πλέον εργάζεται πάνω στο αντικείμενο του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου ζει εδώ και 9 χρόνια.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία τα τελευταία 3 χρόνια και απολαμβάνει ιδιαίτερα τη φωτογράφιση τοπίων.

"Η περιοχή της Πάτρας έχει πολύ ωραίες τοποθεσίες για να τις απαθανατίσει κανείς με τη φωτογραφική του μηχανή", τονίζει στο patrasevents.gr.

Σχετικά με την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία με τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου που ξεχώρισε στο διαγωνισμό του meteo.gr, ο Άγγελος αναφέρει: "Στις αρχές του Ιανουαρίου μετά το πέρασμα της Κακοκαιρίας «Σοφία» με την παρέα μου πήραμε τον δρόμο προς Σελλά για να δούμε από κοντά το χιονισμένο Παναχαϊκό. Σε μια στροφή σταματήσαμε να απολαύσουμε τη θέα (το κρύο ήταν τσουχτερό!) και έβγαλα τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου να δεσπόζει στη μέση και με την Κλόκοβα ή αλλιώς Παλιοβούνα χιονισμένη"!


Το αποτέλεσμα τον ενθουσίασε και μόλις είδε το διαγωνισμό την έστειλε αμέσως. "Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα ότι ήταν μέσα στις 50 φιναλίστ. Τώρα είναι η σειρά του κοινού να επιλέξει τις καλύτερες κάνοντας like στις φωτογραφίες του διαγωνισμού", μας λέει.

Όσο για τα συναισθήματά του; "Αν και η ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία αποτελεί χόμπι, όταν συνδυάζεται με κάποια αναγνώριση το κάνει ακόμα καλύτερο! Ίσως αυτό να με προτρέψει να συνεχίσω να ασχολούμαι περισσότερο με το χόμπι αυτό"!

Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία του Άγγελου Κολιαδήμα και να ψηφίσετε, πατώντας εδώ!