Η αντίστροφη μέτρηση για την προβολή του πρώτου επεισοδίου της 8ης και τελευταίας σεζόν του θρυλικού «Game of Thrones» φτάνει σύντομα στο τέλος της και όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα της πρεμιέρας, οι... παρασκηνιακές πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ιντριγκάρουν ακόμα περισσότερο τους φανατικούς της σειράς φαινόμενο του ΗΒΟ.

Η δήλωση ενός εκ των πρωταγωνιστών της, του Daniel Portman, που παίζει το ρόλο του Podrick Payne, κέντρισε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για ό,τι θα επακολουθήσει: «Κάναμε να δούμε το φως του ήλιου 3 μήνες!»

Ο λόγος για την σκηνή της μεγάλης νυχτερινής μάχης στο Winterfell που περιλαμβάνεται στον 8ο κύκλο της σειράς και η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του χειμώνα στη Βόρεια Ιρλανδία.

«Δουλεύαμε πολύ σκληρά όλοι οι ηθοποιοί όλη τη νύχτα και στη συνέχεια ξυπνούσαμε το απόγευμα και ήταν ήδη σκοτεινά. Κάναμε να δούμε τον ήλιο 3 μήνες!» δήλωσε ο Portman και συνέχισε:

«Εκείνη την εποχή, όλοι ήμασταν τρελοί. Δεν παίρναμε αρκετή βιταμίνη D, δεν τρώγαμε αρκετά, ήμασταν όλοι περίεργοι, κανείς δεν μπορούσε να πάει στο γυμναστήριο ή να κάνει οτιδήποτε άλλο - ήταν περίεργο, αλλά κοιτάζοντας πίσω ήταν παραδόξως μια πολύ χαρούμενη εμπειρία».


Πηγή: thisisinsider.com