Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός διότι εισήλθε σε τμήμα νοσοκομείου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει τσάντα γιατρού.

Επίσης, συνελήφθηκαν, χθες αργά το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ανήλικοι ημεδαποί ηλικίας 16 και 17 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μια σακούλα που περιείχε καλώδια χαλκού, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κολώνα της ΔΕΗ.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 29χρονη ημεδαπή διότι εισήλθε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να προλάβει να αφαιρέσει κάτι, διότι έγινε αντιληπτή από την παθούσα.

Τέλος, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι χθες το βράδυ στην ίδια πόλη, σε χρονικό διάστημα μισής ώρας, αποπειράθηκε να διαρρήξει δυο οικίες και ένα τροχόσπιτο.