Η “Αντικαπιταλιστική ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΠΑΤΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο” ανακοινώνει την ανεξάρτητη κάθοδο της στις εκλογές της 26ης Μαΐου στην Πάτρα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Τα μάτια μας είναι στραμμένα στην επόμενη ημέρα των εκλογών στις μάχες του εργατικού-λαϊκού κινήματος και της νέας γενιάς. Είμαστε μια νέα δημοτική κίνηση σάρκα από τη σάρκα της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς. Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του κινήματος ενάντια στα Μνημόνια παλιά και νέα, ενάντια στις προσπάθειες να χωρέσουν τις ζωές μας στους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.

Δεν είμαστε άλλο ένα ψηφοδέλτιο το οποίο έρχεται να διαχειριστεί το σημερινό αδιέξοδο.

Προμετωπίδα μας είναι η διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας κόντρα σε κάθε λογική διαχείρισης της υπάρχουσας κατάστασης.

Στην Πάτρα που ζούμε και δουλεύουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.

Να μαυρίσουμε τους πολιτικούς εκπροσώπους των κομμάτων που μας έχουν μαυρίσει τη ζωή τόσα χρόνια είτε κατεβαίνουν ως ψευτο-ανεξάρτητοι, είτε έχουν το επίσημο χρίσμα των αστικών κομμάτων.

Να μη συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο της “λελογισμένης” ρήξης εντός μνημονιακών δεσμεύσεων.

Να προχωρήσουμε μέχρι τέλους στο δρόμο της ανυπακοής και ρήξης με κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο και τις επιταγές τους!

Λέμε όχι στον αντιδημοκρατικό Κλεισθένη, στην αντιδραστικότερη μετατροπή του τοπικού κράτους σε υποτελή των Βρυξελλών.

Η πρόταση της κίνησης “Αντικαπιταλιστική ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΠΑΤΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο” είναι ένα αντικαπιταλιστικό μεταβατικό πρόγραμμα επιβολής των κοινωνικών αναγκών σε ευθεία ρήξη με το σύστημα του κέρδους.

Αυτήν την πρόταση έρχεται θα υπηρετήσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Θεόδωρος Μπελεζώνης και τα υπόλοιπα μέλη της συντονιστικής ομάδας της κίνησης μας: Ιωάννης Ζησιμόπουλος, Άρης Δροσόπουλος, Νικόλαος Τζιρής, Μικαέλα Κούρλα.

Αυτήν την πρόταση θα παρουσιάσουμε στην πρώτη μας συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 11.30πμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200).

Στις δημοτικές εκλογές «οι από κάτω» να δώσουμε μήνυμα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ των «από πάνω»"!