Την Τρίτη 2 Απριλίου οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν συμμετέχοντας στο διαδραστικό θέατρο,με κείμενο από το παραμύθι "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ" της Φρόσως Χατόγλου, εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή παίζοντας διάφορα παιχνίδια αλλά συμμετέχοντας και τα ίδια στη παράσταση που οργανώθηκε από τη θεατρική μας ομάδα.
Επίσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη κουκλοθέατρου από τον Mάκη Μουρελάτο που έμαθε στα παιδιά πώς να φτιάχνουν μόνα τους τις δικές τους κούκλες θεάτρου.
Τη Πέμπτη 4 Απριλίου, η συγγραφέας λογοτεχνίας για παιδιά και νέους, Εύη Κοντόρα ολοκλήρωσε την δραστηριότητα του βιβλιοπωλείου με την εκδήλωση "Διαβάζω θα πει εξερευνώ. Η εκπληκτική περιπέτεια του αναγνώστη". Η συγγραφέας στάθηκε στο ρόλο που πρέπει να παίζει το βιβλίο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται στο να έρθουν πιο κοντά σε αυτό. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς, για το πως επιδρά το βιβλίο στην συνείδηση του παιδιού αλλά και τον ρόλο των νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξή του.
Το βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Εποχή στην Πάτρα μαζί με τους μικρούς μας φίλους δώσαμε εκ νέου ραντεβού στο τέλος της σχολικής χρονιάς όπου θα πραγματοποιηθούν νέες δραστηριότητες, αλλά και την περίοδο του καλοκαιριού με ημέρες ειδικά αφιερωμένες στα παιδιά.
Τέλος, οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στον νέο ανακαινισμένο αίθριο χώρο του βιβλιοπωλείου μας, όπου οι φίλοι μας και οι αναγνώστες μπορούν ελεύθερα να τον αξιοποιήσουν σαν χώρο αναψυχής, ανάγνωσης αλλά και συζητήσεων. Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε!