Whereswilder + HΞΧ + Go // Live at ΓΙΑΦΚΑ
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019
Doors open: 21.00
Entrance: 3€

Η πρώτη σειρά συναυλιών των Whereswilder για το 2019 έρχεται τον Απρίλη.

Με υλικό από το Yearling (Six Dogs Records), το Hotshot (Inner Ear Records) και ίσως κάποιες νέες ακυκλοφόρητες εκπλήξεις, οι Whereswilder θα βρεθούν στη Πάτρα για μια μοναδική εμφάνιση και θα έχουμε στη παρέα τους, τους Αθηναίους HΞΧ και τους Πατρινούς Go.

Οι ΗΞΧ είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν σαν ωμό γκαράζ ντουέτο το 2014. Μετά από αλλαγές προσωπικού, δύο ηχογραφημένες δουλειές και αρκετά live κατέληξαν στη σημερινή μορφή τους με δύο κιθάρες, μπάσο και τύμπανα το 2019. Η μουσική τους είναι ένα αλλοπρόσαλο κράμα ψυχεδελικού ροκ εν ρολ με ποπ πανκ ευαισθησίες. Το πρώτο τους ομώνυμο EP κυκλοφόρησε ψηφιακά το καλοκαίρι του 17 και ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος τους με τίτλο Procrastination Killed my Vibe το Νοέμβριο του ’18 σε κασέτα από την νεοσύστατη Patari Records. Αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό μέσα από ένα πρώην εργοστάσιο παπουτσιών στα προάστια της Αθήνας.

Οι Go είναι ένα ψυχεδελικό-ροκ τρίο την Πάτρα και σχηματίστηκαν το 2007. Οι βασικές επιρροές της μπάντας πηγάζουν από τα ψυχεδελικά 70's συνδυασμένα με στοιχεία desert rock. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από fuzzy riffs και βαριά grooves στο πνεύμα της early 90’s σκηνής.
Το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο “Go” έρχεται σύντομα.