Η μάχη για την είσοδο στην τετράδα περνάει από το «Δημ. Τόφαλος» και ο Promitheas Patras BC πρέπει να μείνει αήττητος στην Πάτρα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου για να διεκδικήσει την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα play-off και το επικίνδυνο ΚΑΕ Λαύριο - Aegean Cargo, περσινός αντίπαλος στην Α΄ Φάση των play-off, θα είναι ο αντίπαλος σε μια μεσοβδόμαδη δοκιμασία, μετά την Σαββατιάτικη μάχη στο Αλεξάνδρειο.
Ο αγώνας για την 23η αγωνιστική της betshop.gr Basket League θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.