Bass Delight feat. Blend Mishkin
Warm up by Nekt
Jungle/Drum'n'Bass/Reggae/Dub
Παρασκευή 12 Απριλίου
Ώρα Έναρξης 23:00
Είσοδος Ελεύθερη!

Blend Mishkin
Παραγωγός, DJ και μουσικός, ο Blend Mishkin έχει δουλέψει με πολλους καλλιτέχνες απο τον χώρο της Reggae, της Dancehall και της Hip Hop σκηνής. Ο Carlton Livingston, o Screetchie Dan, ο Tippa Irie, o Jamalski, o Gappy Ranks και o Skarra Mucci είναι μερικοί από αυτους, ενώ διαθέτει μια πλούσια συλλογή remix που έχει επιμεληθεί για μπάντες και καλλιτέχνες όπως ο Luciano, oι Ward 21, oι Dub Pistols, o Mr. Williamz, o Max Rubadub, o DJ Spooky και ο Wax Taylor.
Οι δουλειές του εχουν δεχτεί εξαιρετικές κριτικές σε δημοφιλή διεθνή ραδιοφωνικά shows όπως αυτά των David Rodigan (BBC1Xtra), Toddla T (BBC Radio One), Seanie B (BBC1Xtra), Keith Lawrence (Mi-Soul), Craig Charles (BBC 6 Music) και Andrew Weatheral (NTS).
H δισκογραφία του περιλαμβάνει ένα μακρύ κατάλογο με περισσότερα από 50 singles και 12 albums σε labels όπως η Nice Up!(UK), Tru-Thoughts (UK), Cooking Records (UK), Pork Recordings (UK) και η Shadow Records (US).
Τα δεκα τελευταία χρόνια, έχει καταφερει να τραβηξει την προσοχή σε των φεστιβάλ σε ευρωπαϊκό επίπεδο τόσο ως dj, όσο και με την μπάντα του ‘’Roots Evolution’’, με εμφανίσεις στα Boomtown Fair(UK), Uprising Festival (Slovakia), Overjam Reggae Festival (Slovenia), Gampel Open Air (Switzerland), One Love Festival (UK), Neversea Festival (Romania), Backstage (DE), Hootanany (UK).
Το 2015 κυκλοφορεί το άλμπουμ ‘Survival Of The Fittest’μαζί με τους Roots Evolution και μια ομάδα διεθνών καλλιτεχνών / τραγουδιστών, το οποίο ακροβατεί άψογα μεταξυ του κλασικού roots ήχο και την σύγχρονη Reggae και το Dancehall. Κυκλοφόρησε μέσω της Λονδρέζικης Nice Up! Records και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του αγκαλιάστηκε από την παγκόσμια Reggae κοινότητα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το βινύλιο έγινε sold out 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του.
Το 2016 συνεργάζεται με τον Promise No Promises από την Αντίγκουα και βρίσκετε πάλι με τους Roots Evolution για την κυκλοφορία του ‘In Real Life’’, που τον διατηρει στις playlists των πιο διακεκριμένων σταθμών και djs στην Ευρώπη.
Στo ‘Wildfire’, όπως ονομάζεται η πιο πρόσφατη δουλειά του παρουσιάζει τους Roots Evolution στην δεκαμελή στουντιο εκδοχή τους μαζι με μια εξαιρετική ομάδα καλλιτεχνών όπως οι Gappy Ranks, Skarra Mucci, Carlton Livingston, Jay Spaker, Teacha Dee, BNC The Disco Vampire κ.α. Ο δισκος κυκλοφορεί απο την Γαλλική Undisputed Records.