Οι μεγάλοι αγώνες του Champions League ξεκινούν και πάλι και το Corner Sports cafe, στην οδό Κολοκοτρώνη, μας ταξιδεύει στην μαγεία του κόσμου του ποδοσφαίρου και στην ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης διασυλλογικής οργάνωσης του κόσμου. 

Μας ταξιδεύει δια μέσω της τηλεόρασης τους περισσότερους από μας, όμως υπάρχουν και ορισμένοι τυχεροί που τους ταξιδεύει κυριολεκτικά, πηγαίνοντας τους απευθείας στην καρδιά των γεγονότων. 

Από την οδό Κολοκοτρώνη στον ημιτελικό της επιλογής τους! Η ιστορία έχει ως εξής. Το Corner Sports cafe επιλέχτηκε από την Heineken στην λίστα των top καταστημάτων της Ελλάδος για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο, για να πάρει μέρος στην παγκόσμια καμπάνια που ξεκίνησε, προσφέροντας υπέροχα δώρα στους φίλους του Champions League. 

Μαζί με την αγαπημένη μπύρα, ο πελάτης έπαιρνε και ένα ξυστό, μέσα στο οποίο κρύβονταν, υπέροχες εκπλήξεις και δώρα. Το υπέρτατο δώρο ήταν συνολικά 10 εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα, για τις τυχερές εκείνες παρέες που μπορούσαν, μέσω του ξυστού να πάνε να δουν ένα ημιτελικό της επιλογής τους, σε όποιο μέρος και αν γινόταν αυτός, αλλά και με όποια ομάδα. 


Ο πρώτος λαχνός σε όλη την Ελλάδα που νομίζετε ότι έπεσε; Καλά το καταλάβατε! Στο Corner Sports cafe.

Μια παρέα τυχερών και προπάντων θαμώνων του Corner Sports cafe, κέρδισε το εισιτήριο και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να ταξιδέψει σε έναν από τους δύο ημιτελικούς που θα επιλέξει, κάνοντας έτσι πραγματικότητα μία εμπειρία ζωής. 

Να παρακολουθήσει από κοντά μία τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση, σε ένα ταξίδι που σίγουρα θα της μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη της. Για την ώρα πάντως βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση. Οι ημιτελικοί του Champions League έρχονται, όμως το Corner Sports cafe είναι πάντα εκεί, στην γνωστή γωνία της Κολοκοτρώνη. 

Ένα αθλητικό στέκι που αγαπήσαμε και μας προσφέρει αναψυχή, ψυχαγωγία και εκπλήξεις. Πολλές και μεγάλες εκπλήξεις. Τόσο μεγάλες που ούτε θα τις πιστεύουμε. Ρωτήστε και τα παιδιά της παρέας να δείτε τι πάθανε...