Πανικός έχει προκληθεί από το πρωί της Τετάρτης με τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη στο περιοδικό ΟΚ!. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, υποστηρίζοντας πώς η σχέση τους τελείωσε πριν δύο μήνες και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Βίκυ Κάβουρα μπήκε ανάμεσά τους. «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη δήλωση, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας και έχει γίνει πρώτο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει και την αντίδραση τόσο του διεθνή ποδοσφαιριστή, όσο και της ηθοποιού.

Ο διευθυντής του περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης, δημοσίευσε στα InstaStories του μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δύο γυναίκες να ποζάρουν στο πλευρό του. Προφανώς, πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, στο οποίο η Αγγελική και η Βίκυ συνυπήρχαν στην ίδια παρέα και πόζαραν μαζί χαμογελαστές. «Αγάπη μόνο», έγραψε χαρακτηριστικά, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.