Ο Αργύρης Αγγέλου εξομολογήθηκε ότι μετά το «Παρά Πέντε» ο κόσμος τον φώναζε «Φώτη» στον δρόμο και ήθελε να μάθουν το πραγματικό του όνομα.

Η δεύτερη κατά σειρά επαφή σου με τάλεντ σόου, μετά από 8 χρόνια και το «Dancing with the Stars», όπου ήσουν και ο νικητής, ήρθε τώρα, με το «YFSF», όπως αναφέρει το Λοιπόν.

Έχουν ξυπνήσει απίστευτες μνήμες από τότε, γιατί κατά το 80% το επιτελείο του σόου είναι το ίδιο. Είναι ένα πρόγραμμα που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου και μάλλον κι εγώ στη δική του.

Γιατί το λες αυτό;

Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια μου το πρότειναν και δεν μπορούσα να το κάνω, το φοβόμουν, το σκεφτόμουν… Μου το πρότειναν συνέχεια. Φέτος έτυχε η συγκυρία με το θέατρο, μου είπαν ότι θα αναβαθμιστεί το σόου, θα αλλάξει η εικόνα του προγράμματος, θα μπουν πολύ ωραία σκηνικά κι εκεί άρχισα να το σκέφτομαι. Περνάω πάρα πολύ ωραία.

Είσαι ένα «πολυμήχανημα» για τη δουλειά σου, δεδομένου ότι τραγουδάς, χορεύεις και παίζεις.

Έχω μάθει, απ’ ό,τι μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάθε φορά, να παίρνω από αυτό. Αντικειμενικά, από το «DWTS» δεν ήρθαν προτάσεις, δεν το έκανα γιατί είχα δεύτερη σκέψη, αλλά όταν τελείωσε, ασχέτως αν κέρδισα, για μένα είναι το τελευταίο αυτό, μου έδωσε τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον κόσμο ένα κομμάτι που είχα. Ο κόσμος από το «DWTS» και μετά σταμάτησε να με λέει «Φώτη» και με έλεγε «Αργύρη». Από το σόου και μετά ο κόσμος έμαθε το όνομά μου, μέχρι τότε ήμουν ο Φώτης από το Παρά Πέντε ή ο Λαζάρου από τις Σαββατογεννημένες. Αυτό το χρωστάω στο «DWTS». Τώρα, στο σόου που είμαι χαίρομαι, γιατί τραγουδάω και είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου, το οποίο προσπαθώ όλα αυτά τα χρόνια να το επικοινωνήσω.

Ήθελες να αποτινάξεις το «Φώτης» από το σίριαλ «Παρά Πέντε» και το «Λαζάρου» από τις «Σαββατογεννημένες»;

Όχι, ήθελα κάποια στιγμή, αφού με αναγνωρίζουν, να με ξέρουν με το όνομά μου, αυτό ήθελα. Εγώ ακόμα και τώρα ακούω «Φώτης» και γυρνάω. Με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά μου καλαρέσει που ακούω πια το όνομα μου. Μου αρέσει πολύ που ακούω στο δρόμο: «Γεια σου Αργύρη». Έπειτα είναι αθροιστικό, γιατί δουλεύω 21 χρόνια. Θα ήταν πολύ άδικο μετά από τόσο καιρό να με λένε ακόμα «Φώτη», μόνο. Να με λένε, αλλά μου αρέσει πολύ να ακούω το «Αργύρης», που είναι πολύ ωραίο και σπάνιο όνομα.