Η Χρύσπα ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όσα βιώνει όταν σβήνουν τα φώτα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι η φιλία διεκδικεί ένα μεγάλο κομμάτι στην «πίτα της ζωής της», λέγοντας:

«Δεν θα πω πως δεν υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, απλά πιστεύω ότι λόγω των συνθηκών είναι δύσκολο να κρατήσουν. Έχω φίλους που βρίσκονται χρόνια στη ζωή μου, από το σχολείο. Χανόμαστε και ξαναβρισκόμαστε αλλά είναι οι ουσιαστικοί μου φίλοι. Νιώθω καμιά φορά ότι σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος, ίσως φταίει το ότι έχω περάσει μαζί τους κάποια από τα πιο αθώα μου χρόνια. Οταν βλέπω ότι κάτι κάνει κακό στους φίλους μου, είμαι κατηγορηματική, δεν είμαι καθόλου δημοσιοσχεσίτης. Είμαι απόλυτη. Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να επι­βάλεις σε κανέναν πώς θα ζήσει τη ζωή του, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Είναι ο μόνος τρόπος για να σε εμπιστευτεί ο συ­νομιλητής και να σου απαντήσει. Δηλαδή να έρ­θεις αντιμέτωπος με μια άποψη που δεν είχες ακούσει στο παρελθόν. Δεν είμαι μόνο με τους φίλους μου έτσι, αλλά και με τον σύζυγο μου, δη­λαδή αυτός μπορεί να είναι περισσότερο»,.

Παραδέχεται ότι είναι σπιτόγατος, ενώ εξο­μολογείται πως μπορεί να γυρίσει σπίτι αργά το βράδυ και να ξεκινήσει τις δουλειές. Λατρεύει να περιποιείται τους καλεσμένους της, ενώ αποκα­λύπτει τον ψυχαναγκασμό της:

«Τον ανακάλυψα πρόσφατα. Για κάποιον λόγο, θέλω οι κρεμάστρες στην ντουλάπα να έχουν την ίδια φορά. Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι είμαι καλά, αλλά δεν ξέρω, ρώτα και τους άλλους, γιατί έρευνες γίνονται».

Και μπορεί να αγαπάει το σπίτι και την ηρεμία που της προσφέρει, ωστόσο η αδυναμία της στα ταξίδια είναι μεγάλη, λέει στο περιοδικό People:

«Λατρεύω τα αυθόρ­μητα ταξίδια και με χαλαρώνει η οδήγηση. Μου έχει τύχει να βάλω μια μικρή τσάντα στο αυτοκί­νητο με δύο αλλαξιές και να φύγω. Σηκώθηκα και έφυγα στη 1.00 τη νύχτα από το σπίτι μου στον Πειραιά και ανέβηκα Θεσσαλονίκη με την κολ­λητή μου. Φάγαμε πρωινό, ήπιαμε καφέ και μετά γυρίσαμε στην Αθήνα. Δεν θέλαμε να μείνουμε. Αφού λιαστήκαμε, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε».

Η τραγουδίστρια αναφέρεται ακόμη και στις δυσκολίες που έχει βιώσει: «Έχω περάσει δύ­σκολα, όμως έχω επιλέξει στη ζωή μου να είμαι αισιόδοξη. Γιατί να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο όταν αυτό λειτουργεί ανασταλτικά και να μην το βλέπουμε μισογεμάτο προκειμένου να βελτιω­θούμε και να προχωρήσουμε παρακάτω;».