Η 25η Athens Xclusive Designers Week έριξε την αυλαία της καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 2 Απριλίου με ένα ξεχωριστό fashion show!

Το ξενοδοχείο Divani Caravel το απόγευμα της Τρίτης μεταμορφώθηκε σε ένα ξεχωριστό σκηνικό εμπνευσμένο από όπερα για την επίδειξη της Όλγας Καραβερβέρη και τη νέα της συλλογή με τίτλο «Opera Divas». Μια συλλογή με μια λυρική νότα που μάγεψε τους παρευρισκόμενους υπό τους ήχους της εντυπωσιακής υψιφώνου και διεθνούς φήμης Βασιλικής Καραγιάννη αλλά και του Γιώργου Ντάβλα που εξέπληξε το κοινό σε ρόλο τενόρου.


Μοναδικές βραδινές δημιουργίες σε σκούρες αλλά και ανοιχτές αποχρώσεις με έντονα prints, φλοράλ φορέματα αλλά και νυφικά που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Στην επίδειξη Olga Karaververis και την τελευταία μέρα της AXDW εκτός των άλλων παρευρέθηκαν: Ράνια Θρασκιά, Ευγενία Μανωλίδου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Αμανατίδης, Κώστας Κοκκινάκης, Έμυ Λιβανίου, Χάλα Χούρι, Μάκης Δάναλης, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Μέρω Κεσεσίογλου κ.α.

Οι καλεσμένοι της επίδειξης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα φρουτώδη γαλλική μπύρα 1664 Blanc της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Τα υπέροχα χτενίσματα της επίδειξης δημιουργήθηκαν με τα καινοτόμα προϊόντα hairstyling Rene Furterer υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της σχολής Diamantopoulos Academy και το μακιγιάζ από τη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσο Freddy Make up Stage.

Έξι ημέρες, 27 fashions shows, καταξιωμένοι σχεδιαστές και πλήθος επισκεπτών που παρευρέθηκαν στις επιδείξεις και παρακολούθησαν τις τάσεις της μόδας για την νέα σεζόν. Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής το Ζάππειο Μέγαρο αλλά και άλλες τοποθεσίες, η Athens Xclusive Designers Week ήταν γεμάτη στυλ, εντυπωσιακές δημιουργίες, καταπληκτικές κολεξιόν, ενθουσιώδη παλμό και λαμπερές εμφανίσεις. Το διεθνές ενδιαφέρον για τη διοργάνωση και για αυτή τη σεζόν ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς εκπρόσωποι από διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το Glamour Ιταλίας, η Conde Nast Αμερικής, το Madame Figaro Γαλλίας, GQ Κίνας, GXTV Κίνας αλλά και buyers από το Ντουμπάι, το Μιλάνο, την Ολλανδια και το Ισραήλ επισκέφθηκαν την Athens Xclusive Designers Week για να γνωρίσουν από κοντά τις ελληνικές δημιουργίες.