Ο Jeffree Star, διάσημος Αμερικανός μακιγιέρ, YouTuber που δημιούργησε τη δική του εταιρεία με προϊόντα μακιγιάζ, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Από αποθήκη της εταιρείας του εκλάπησαν καλλυντικά αξίας 2,5 εκατ. δολαρίων. Οι κλέφτες «χτύπησαν» στην αποθήκη στο Λος Αντζελες στις 16 Μαρτίου. Ο Jeffree Star, που τους χαρακτήρισε επαγγελματίες, ανέφερε ότι και το FBI εμπλέκεται στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο 33χρονος δήλωσε ότι, σύμφωνα με τους ερευνητές, τα προϊόντα εκλάπησαν προκειμένου να πουληθούν στη μαύρη αγορά.

Ο Αμερικανός αποκάλυψε την υπόθεση όταν ένα κονσίλερ της εταιρείας του, το οποίο δεν έχει βγει ακόμη στην αγορά, άρχισε να κυκλοφορεί στα social media το περασμένο σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το BBC.

Ο Τζέφρι Λιν Στάινινγκερ δημιούργησε τη δική του σειρά καλλυντικών το 2014. Το κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 14 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ σύμφωνα με το Forbes είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους vloggers για θέματα ομορφιάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τεράστια ληστεία με λεία καλλυντικά. Πριν από ένα χρόνο, κλέφτες πήραν σκιές αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων από αποθήκη της εταιρείας Anastasia Beverly Hills, στο Λος Αντζελες.