Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από τα δυτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά τμήματα κυρίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης, περιμένουμε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019. Τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα και βαθμιαία στο Βόρειο Ιόνιο και στις ακτές της Ηπείρου καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 5 έως 18, στην Ήπειρο από 6 έως 21 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα δυτικά και νότια από 9 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει το meteo.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο υπόλοιπο Αιγαίο και στις ακτές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και από το βράδυ στα βορειότερα πελάγη ισχυροί, 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.