Έξαλλος έγινε ο Νίνο, μετά την κυκλοφορία γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει με την Λάουρα Νάργες στο Box, όπου εμφανίζονται οι «Μέλισσες».

Στις φωτογραφίες τραγουδιστής φαίνεται να μιλάει με την όμορφη παρουσιάστρια και να διασκεδάζουν μαζί, αναφέροντας πως στην αρχή βρέθηκαν στο μαγαζί με ξεχωριστές παρέες και μετά ήρθαν «πιο κοντά»!

Ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος έγραψε στο προφίλ του στο Ιnstagram σκληρά λόγια και κριτική για τα περιοδικά γενικά που πουλάνε τις ζωές των ανθρώπων, προκαλώντας και αρκετές αντιδράσεις.


H απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη

Μετά το ξέσπασμα του Νίνο με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο διευθυντής του περιοδικού θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Γεωργιάδης, στο περιοδικό ΟΚ! περιγράφεται απλά μια βραδινή συνάντηση και το ρεπορτάζ δεν μιλάει για σχέση ή φλερτ του Νίνο με τη Λάουρα Νάργες.

«Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολύ σωστά τη δουλειά μας. Είδαμε κάποιες φωτογραφίες. Τις αγοράσαμε. Δεν ήταν δικός μας φωτογράφος. Θα μπορούσαν να έχουν δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. Δεν γράφουμε κάτι που δεν ισχύει. Δεν μιλάμε για σχέση, δεν μιλάμε καν για φλερτ. Περιγράφουμε μια βραδινή συνάντηση δύο διάσημων ανθρώπων σε έναν δημόσιο χώρο. Κάτι που γίνεται κάθε εβδομάδα σε αυτά τα περιοδικά. Τώρα ο καθένας κρίνει και κρίνεται και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ τον Νίνο τον ξέρω από το 2003. Τον αγαπώ πραγματικά γιατί του έχω κάνει και την πρώτη του συνέντευξη στο DownTown. Όπως είπα και πριν ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να κρίνει και φυσικά στη συνέχεια να κρίνεται».