Την Δευτέρα, 1 Απριλίου, στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΚΕΑΝΑ, παρευρέθηκε η Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο κ. Ντούβα Αθανάσιο, τον αντιπρόεδρο κ. Λιαρή Νικόλαο, τον γραμματέα κ. Τηλιγάδη Κωνσταντίνο και το μέλος κ. Ανδρεόπουλο Επαμεινώνδα.

Ο ΣΚΕΑΝΑ σε συνέχεια της έντονης δράσης του, σχετικά με την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του, επιθυμεί σύμπραξη και συνεργασία με τα σωματεία όλων των επαγγελματικών κλάδων. Σαν πρώτη στην ατζέντα συνάντηση, τέθηκε η συγκεκριμένη λόγω της συνάφειας των κλάδων.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός και βρήκε και τις δύο πλευρές του τραπεζιού να συμφωνούν στην πλειοψηφία των θεμάτων που τέθηκαν με δέσμευση εκατέρωθεν υποστήριξης και κοινού αγώνα. Ο πρόεδρος των αρτοποιών, κ. Ντούβας, τόνισε ότι «Τα προβλήματα είναι κοινά, με κυριότερα αυτά του ασφαλιστικού, του φορολογικού και των μεγάλων επιχειρήσεων».

Η Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας θα είναι δίπλα στον ΣΚΕΑΝΑ στην πανελλήνια συνέλευση που θα πραγματοποιήσει, στις 10 Απριλίου 2019 και ώρα 11:30, στο Επιμελητήριο Αχαΐας, με προσκεκλημένους όλους του συλλόγους εστίασης Πανελλαδικά αλλά και σωματεία όλων των επαγγελματικών κάδων.