Δυναμική, μέσα σε μία ατμόσφαιρα ροκ και... πανκ διάθεσης, σαν και αυτές που μόνο ο Γιάννης Αγγελάκας ξέρει να δίνει στις συναυλίες του, ήταν η εμφάνιση του αγαπημένου καλλιτέχνη, στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι.

Το live του Γιάννη Αγγελάκα έγινε την περασμένη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωταπριλιάς, στο κλειστό γυμναστήριο του Κουκούλι και οι διαχρονικός ρόκερ της ανεξάρτητης ελληνικής ροκ σκηνής απογείωσε τους φίλους της μουσικής του και όσους βρέθηκαν στον χώρο για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους. 

Ο Αγγελάκας έχει το δικό κοινό στην Πάτρα που τον ακολουθεί πιστά, περνώντας πλέον με τα τραγούδια του από γενιά σε γενιά. Οι μεγαλύτεροι τον έχουν συνδέσει με την αιώνια εφηβεία τους και τα χρόνια της νιότης τους, ενώ για τους μικρότερους είναι ο "παππούς" της ελληνικής ροκ, ο ποιητής, μουσικός και καλλιτέχνης που πάντα θα έχει κάτι να τους πει μέσα από τα live του, αλλά και την δουλειά του. 

Ο Γιάννης Αγγελάκας τραγούδησε τα πάντα. Τραγούδια από την εποχή που αγαπήθηκε όσο κανείς με τις "Τρύπες", αλλά και στη συνέχεια όταν ακολούθησε την δική του πορεία.

Θυμίζουμε ότι η συναυλία ήταν να γίνει στον χώρο της Αίγλης, αλλά είχε ματαιωθεί εξαιτίας της διαστάσης που είχε πάρει το θέμα με τους Rotting Christ, με τον ίδιο να αρνείται να τραγουδήσει εκεί από την στιγμή δεν θα γινόταν πρώτα η συναυλία του heavy metal συγκροτήματος. 

Μια απόφαση που έκανε πολλούς να τον υμνήσουν δείχνοντας ότι όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει ένα πνεύμα ανεξάρτητο, εναλλακτικό που πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, αλλά και σε κάθε μορφή σκοταδισμού. 

(Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από τον Νίκο Κανελλάκη).