Ο Γιώργος, η Γιάννα, η Εύα, ο Τάσος, η Ελίζαμπεθ, η Κωνσταντίνα, η Άλκηστις, επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef, καθώς είχαν ακόμα μία ευκαιρία για να ξαναμπούν στο σπίτι.

Μια ακόμα ανατροπή όμως τους περίμενε από τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αφού είχαν να διαλέξουν και έναν βοηθό για τη μαγειρική αναμέτρηση, από εκείνους που δεν αποχώρησαν ποτέ από τον διαγωνισμό.

Μία ποδιά ήταν διαθέσιμη ακόμα από τους κριτές! Μεγάλη αγωνία, δυνατές φωτιές, ιδρώτας και ένταση για ακόμα μια φορά στην κουζίνα του MasterChef.

Οι Άλκηστις Αλεξάκη, Τάσος Κυρικλάκης και Εύα Αμπάν έφτιαξαν τα καλύτερα πιάτα, ωστόσο, το καλύτερο απ’ όλα ήταν του Τάσου, ο οποίος επιστρέφει στον διαγωνισμό.

Πριν αποχωρήσουν όλοι πλέον για το σπίτι του MasterChef, ο ολοκληρωμένος εξώστης κλήθηκε να σκεφτεί αστραπιαία και να πάρει μια αρκετά δύσκολη και σημαντική απόφαση. Να ψηφίσουν ανοικτά ποιον παίκτη από αυτούς που αποκλείστηκαν θέλουν να γυρίσει στο σπίτι. Η Εύα Αμπάν ήταν αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και επέστρεψε με τη σειρά της στον διαγωνισμό.

Άρα, κλείνοντας, ο Τάσος Κυρικλάκης και η Εύα Αμπάν μπήκαν ξανά στον διαγωνισμό.


MasterChef: Επέστρεψαν Τάσος Κυρικλάκης και Εύα Αμπάν