Αγκαλιές, φιλιά, selfies αλλά και... προσωπικές αποκαλύψεις περιείχε η συνάντηση Αλέξη Τσίπρα-Ζόραν Ζάεφ, στην πρώτη ιστορική επίσκεψη Ελληνα πρωθυπουργού στη γείτονα, από συστάσεως του κράτους.

Ο Ζόραν Ζάεφ έχοντας το κινητό του πανέτοιμο στην τσέπη του σακακιού του, με το που είδε τον Αλέξη Τσίπρα το έβγαλε και άρχισε τις selfie. Αμέσως αφότου χαιρέτησαν τους παριστάμενους υπουργούς και των δύο χωρών, γρήγορα γρήγορα έκανε χώρο για τον ίδιο και τον Ελληνα πρωθυπουργό, προκειμένου να βγάλουν την οικογενειακή φωτό. Και αμέσως μετά έβγαλε ξανά γρήγορα γρήγορα από την τσέπη του το κινητό του για τις νέες selfies με φόντο τους δημοσιογράφους.

Η άνεση του Ζόραν Ζάεφ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε και στη μίνι ξενάγηση που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα και στις πιο... οικογενειακές αποκαλύψεις που θέλησε να του κάνει. Δείχνοντάς του την βιβλιοθήκη στο γραφείο του, όπου είχε και φωτογραφίες της οικογένειάς του, αποκάλυψε στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι η κόρη του έχει σύντροφο. «Η κόρη μου έχει... boyfriend», είπε ο Ζόραν Ζάεφ στον έκπληκτο Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αφού χαμογέλασε κάθισε στην πολυθρόνα του πρωθυπουργικού γραφείου της γείτονος για να ξεκινήσει η συνάντηση.