Μεταξύ των επιχειρηματιών που συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στα Σκόπια συγκαταλέγονται και ορισμένοι Πατρινοί. 

Συγκεκριμένα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγου Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Γιώργος Βαγενά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας Γιώργος Ρώρος, αλλά και Θόδωρος Δούρος της Dur.  

H επιχειρηματική αποστολή που συνοδεύει τον Έλληνα πρωθυπουργό ξεπερνά τα 150 στελέχη που προέρχονται από μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας. Τα μέλη της αποστολής συμμετάσχουν στο επιχειρηματικό φόρουμ που πραγματοποιείται το απόγευμα και το οποίο θα χαιρετίσουν οι δύο πρωθυπουργοί.

Ανάμεσά τους θα είναι ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου», Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου», Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς, ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA», Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς κ.α. Επίσης, τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.