Ένας πολύ ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. στο Γήπεδο της Παναχαϊκής ανάμεσα στους Παλαίμαχους της Παναχαϊκής και των Υιών.

Μια ενθαρρυντική πρωτοβουλία που σκοπό έχει να διατηρήσει τον θεσμό τον παλαιμάχων, και να αναδυθεί μέσα από αυτό μεταφορικά και κυριολεκτικά ότι η Παναχαικη ήταν και είναι μια μεγάλη "Οικογένεια".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Παλαίμαχοι της Παναχαϊκής αναμένεται να παραταχθούν με όλα τα μεγάλα “αστέρια” του παρελθόντος καθώς τα κίνητρα και η κόντρα είναι μεγάλη.

Κόουτς για τους παλαίμαχους θα είναι όλοι μαζί, άλλα και ο κάθε ένας για τον εαυτό του, ενώ η ενδεκάδα θα ανακοινωθεί (μετά από συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις καρδιάς και ούρων) λίγο πριν το παιχνίδι.

Προβληματισμός και ανησυχία έχει δημιουργηθεί για Ζερδεβά, Λεβεντάκο, Σπετζόπουλο, Σπυρόπουλο, Σταματόπουλο, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι (εξαιτίας του ότι έχουν θυγατέρες), αν και αυτό αγωνιστικά δεν θα τους επηρεάσει μάλλον.

Στην Αντίπαλη μεριά κόουτς και πρωτομάστορας της ιδέας, θα είναι ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιώργος Καρατζάς, ενώ οι ποδοσφαιριστές του θα καλούνται ως "Νέοι". Βέβαια, προβληματισμός και πονοκέφαλος επικρατεί και εδώ, αφενός ποιος θα αναλάβει το περιβραχιόνιο, τα στημένα και αν θα πρέπει να γίνει αλλαγή κάποια στιγμή, αφετέρου πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι διεκδικούν την φανέλα με το νούμερο "10".

Η ομάδα των Νέων θα αποτελείτε από τους:
Ανδρούτσο Ανδρέα
Ζήκο Μιχαήλαγγελο
Καραμανλή Αλέξανδρο
Καραμπίνα Γιώργο
Καραμπίνα Λάμπρο
Καρατζά Δημήτρη
Μιχαλόπουλο Γιώργο
Παπαγιαννόπουλο Κωνσταντίνο
Παπαλάμπρου Ανδρέα
Πατρώνη Τίμο
Πίκουλα Παύλο
Ροτζαμάνη Ανδρέα
Ροτζαμάνη Δημήτρη
Σαραντόπουλο Κωνσταντίνο
Σπανοσωτηρόπουλο Δημήτρη
Στραβοπόδη Νίκο
Φιλιππόπουλο Φώτη
Φωτόπουλο Ανδρέα
Ψαρρά Νίκο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο θα έχει πολλούς φιλάθλους, προκειμένου να υποστηρίξουν την “ομάδα της καρδιάς τους”, ενώ τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν από τώρα για το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι, καθώς οι μαμάδες θα υποστηρίζουν τους γιους ενώ οι κόρες τους μπαμπάδες!

Και οι δυο ομάδες καλούν να παραβρεθούν στο γήπεδο όλοι οι Προπονητές, Γυμναστές, πρόεδροι, παράγοντες που είχαν διατελέσει μέρος στην ομάδας της Παναχαϊκής, αλλά και της τωρινής, για να μάθουν και να ξαναθυμηθούν από την ιστορία πως παίζετε το τόπι.